niin minä odotan sadetta

Runoilija roughhands

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.3.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2021 16:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.2.1992

and never have i felt so deeply at one and the same time so detached from myself and so present in the world
 

mitä jos
tämä olen minä
miten käy
hiekanjyvien
varpaiden välissä
ihoilla karkailevan
golfvirran tuulen
poimuvuoristojen tai superkuun
hiljaisten siltojen ennen aamua
vaatteiden laitureilla
ja veden pinnassa

sanoitko
et halua hiusten kastuvan
vain jotta tarttuisin kiinni
vetäisin pinnan alle
syvään päähän

älä pidätä hengitystä
jos tämä olen minä
nouse pintaan
piirrä laiturilautoihin
vesiväreillä
jotain kirpeää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli mieleen merenneidot ja suunnaton kaipuu.loistava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot