yönkappaleet

Runoilija roughhands

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.3.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2021 16:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.2.1992

and never have i felt so deeply at one and the same time so detached from myself and so present in the world
 

paljailla silmillä
näkeekö
kun yönkappaleet
nyrjähtäneinä paikoiltaan

paikoillaan
makaavat ja kaatuvilta
aalloilta katkeaa
äkkisyvään

onko kaupunki ontto
ikkunoissa jälkiä vielä
tanssista, verkkokalvoista
kohtaavista ja kuolevaa valoa

toriaukiolla
muistaisin sinut niistä
mitä muut eivät kyenneet nähdä
paljailla silmillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

! ?

Kaunis, monisävyinen teksti täynnä ajatusta. 
Hienoa tunnelmaa - ja tekee mieli lukea uudestaan heti.
 

Käyttäjän kaikki runot