en odottanut sinun tulevan

Runoilija roughhands

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.3.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2021 16:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.2.1992

and never have i felt so deeply at one and the same time so detached from myself and so present in the world
 

kun kuu kaatuu
erilailla
jollain tapaa
kai raskaammin

tulevatko sinunkin yösi
sillä puolen
aina silloin näin
ovenraoista ja sälekaihtimien väleistä
lupaa kysymättä

kääntyvätkö silmänräpäykset
lyhyisiin uniin
suolanmakuisiin
kynsien alla hiekka kirvelee

p u t o a a

lapsuuden kesien laiturit
jatkuivat kilometrejä pitkinä
tikkuja jalkapohjissa

taipuvatko sanat
seinillä, kuuletko
veren huminan

muistan kuinka kahden maailman reunalla
kulkusirkat veivät isän lauseista loppuvokaalit
mukanaan, kai se yritti kertoa
sen minkä kymmenvuotiaskin jo tiesi ja
anteeksi, soitellaan jooko

sinutkin minä muistan
siluettisi poltti kämmeniä
vielä seuraavana päivänä ja
vatsaa kouraisi ajatus
sinisiivet pyrkivät pintaan
hakkasivat mustelmaa
kohtaan josta kätesi karkasivat

kun olit kymmenen
erotitko satelliiteista tähdet
uskalsitko jäädä vaikka huimasi päätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viimeinen lause on upea, koko runo ♡

Hieno! Tää on jotenkin "novellimainen", tuli mieleeni... Ootko ajatellut kirjottaa novelleja koskaan?
 

Käyttäjän kaikki runot