millimetreissä

Runoilija roughhands

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.3.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2021 16:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.2.1992

and never have i felt so deeply at one and the same time so detached from myself and so present in the world
 

sormenpäät
kulkevat ihoa
opetellaan ulkoa
luukartta
ja väreet

tunne kuinka tunnen
kun hampaiden läpi
työntyy aamuinen hengitys
ei sanoja
kiehuvassa valossa

millimetreissä
kilometrejä tyhjää
upotetaan niihin kynnet
hampaat ja huulet

opeta minusta minut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot