What I am

Runoilija Lillerzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

You say I'm strong.
You say I'm good.
But that is not what I am.
I am falling apart.
I am weak,

I live in a prison
where my faults
torture me.
Oh, I am not strong
nor am I good.
I am just alone.

Selite: 
Hmm not much I can say... Muokattu. Keskimmäinen kappale poistettu.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot