Stars

Runoilija Lillerzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

In the dark
I can see
a flash of light
it is calling me,
to come out,
out of my weak shell
that protects me.

But I hesitate;
so many lights
have only been
flying stars,
not real hope.
So what if
this light
yet again
is only a dying star?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän astisista runoista helpoin ja yksinkertaisin, mielestäni paras. Kiitos. Tämä kertoi paljon itsestäsi.

Herkkää ja kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot