markiisi kaikkien kattojen yllä

Runoilija boisystem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

play the fucking music louder
 

länsituuli rajan takaa
syö minustakin särmät
taivas sylkee viskiä
jolloin

painovoima

katoaa

tässä huoneessa seisoo
sama ilma kuin aamullakin
alati läsnä kuten dorian gray
jonka juonteissa lepää
valtakunnan kaikki röyhkeys

ja täällä ovisilmässäni rottalauma

joukko muukalaisia tutuin kasvoin
Selite: 
nothing makes one so vain as being told one is a sinner
Kategoria: 
 

Kommentit

No juu. Vaikeaselkoinen, antaa lukijalleen tilaa kuvitella mielessään. Tämä runosi on sellainen joka sopii kaikille, ikää, sukupuolta katsomatta. Sen "valovoima" lähtee lukijasta itsestään. Pidin. Suunnattomasti. Erilaisuutensa vuoksi se on "teos" itsessään.

jonka juonteissa lepää valtakunnan kaikki röyhkeys. upea.

 

Käyttäjän kaikki runot