pentti saarikosken laskuhumala

Runoilija boisystem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

play the fucking music louder
 

"yksinäisyys on ihmisen osa"
sanovat itsenäiset naiset halvoissa romaaneissa
he ovat suurempia kuin koraani muslimille
koska itselleen ja vain itselleen

entiset herrasmiehet jakavat humalaansa ja kertovat
kuinka kissanminttu saa naisesi sekaisin silloin minä
kiroan tuota potaskaa ja vannon tarttuvani henkeni
edestä mieheen joka pitää minut järjissäni

ja äkkiä muistan
kun aurinko laski näin vanhuksen kulkevan raiteilla

Selite: 
"Tiedän jo nyt että huomenna herään masentuneena, ja siksi viivyttelen nukkumaan menoa, katselen ranskalaisen kriminaalifilmin, juon viiniä, poltan tupakkaa." -Pentti Saarikoski
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tästä jollain
kummallisella tavalla.

 

Käyttäjän kaikki runot