syyskuu ja
illat ovat taas kosteaa kuparia
luomillani keskikesän marokko
olen kauniimpi ja huone viisastui
hetki sitten
ikäiseni filosofit
puhuvat ja katsovat minuun toisena
kuin maailma
mutta kuka sitä kahleitta hengittää
kun nikotiini tai kofeiini tai rakkaus
Selite:
syksy, syksy
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loit kauniin syksyn. Se on nostalginen, urbaani ja uusi. Näin kaiken sieluni silmin, ja se on tärkeintä minulle.
kiitos tästä. muutkin runosi olivat erittäin hyviä, lisään sinut suosikkeihin.
tässä on jotain erityistä. selittämättömyyttä, joka jättää lukijalle tulkinnanvaraa. filosofikohta erityismaininnan arvoinen, samoin lopun mietiskelyosuus. pidän kovasti.