HAIR OF THE DOG

Runoilija boisystem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

play the fucking music louder
 

Aamulla herään katonrajasta
toinen pohje parketilla

ja tärisen kuin Vesuvius purkautuessaan

kun vaellan viisitoista askelta tuhkakupille

etiketti jalkapohjassa

Selite: 
labyrintti, kuppi vahvaa kahvia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot