siluetti sydämestä

Runoilija boisystem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

play the fucking music louder
 

kaupungin nuoriso herää nestehukkaan
jalkani aseman ovien välissä

ja mietin

sinulle olisin vieras poika, äiti
tai halpa viinakauppias

kaksi vahvaa valkoviiniä

eikä lantiolla veri kierrä



kun taustalla soi kotimainen kasaripop
ja olet minun maillani muttet kotona
vaikka minä tässä ihollasi
en kaipaa peukalokyytiä itään enkä etelään

koko maailmani sykkiessä vielä vieressä

Selite: 
"me ollaan ziggyn jengi eikä me koskaan jätetä sua yksin", i don't mind if you don't mind cause i don't shine if you don't shine
Kategoria: 
 

Kommentit

vau :o
Loistava!

Nyt sykkii vahvasti :o
Haikeaa <3
Mielikuvana toimi heti ihana Helsinki ^^
Suosikki >

 

Käyttäjän kaikki runot