Nimetön

Runoilija PoemAngel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1991

Kiitos kun poikkesit sivuillani,
kaiken maailman kommentti on tervetullutta,
maan ja taivaan väliltä. :)
Toivottavasti tykkäätte kirjoutuksistani,
ja kiitos kun vaivaudutte arvostelemaan. *kiittää ja kumartaa* 
Ole kiltti ja äläkä lue vain ensimmäistä runoani, sukella vanhojenkin kirjoitusteni maailmaan, voit löytää niistäkin itsesi!
 

Joskus mä pelkään että sä katoot mun luota
ja se tekee musta hauraan,
mä pelkään että kaikki mun ilkeät sanat kostautuu
ja karkottaa sut.
Mä tiedän etten tulis koskaan selviämään ilman sua,
mä rakastan sua enemmän kun mitään ja
toivon että sä aina pysyt mun lähellä.

os mä saisin valita,
veisin sut kauas pois,
antaisin kaikkien katseiden kääntyä
ja me kuljettais yhdessä maailmaa vastaan,
mutta silti mä toivon että kaikki tää riittää
tässä pienessä huoneessa,
muilta piilossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kaikki on hyvin vieläkin.
 

Käyttäjän kaikki runot