Nimetön

Runoilija PoemAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1991

Kiitos kun poikkesit sivuillani,
kaiken maailman kommentti on tervetullutta,
maan ja taivaan väliltä. :)
Toivottavasti tykkäätte kirjoutuksistani,
ja kiitos kun vaivaudutte arvostelemaan. *kiittää ja kumartaa* 
Ole kiltti ja äläkä lue vain ensimmäistä runoani, sukella vanhojenkin kirjoitusteni maailmaan, voit löytää niistäkin itsesi!
 

Sinussa on pienen pieni valta,
kun katsot minua
olen kuin naulittuna edessäsi,

sinussa on sellainen
pienen pieni voima
joka vetää minua luoksesi
vaikken aina pääsisi,
tai jalkani kantaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, vetovoima on hyvin tärkeä ominaisuus ihmisellä.
 

Käyttäjän kaikki runot