Lupaan

Runoilija PoemAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1991

Kiitos kun poikkesit sivuillani,
kaiken maailman kommentti on tervetullutta,
maan ja taivaan väliltä. :)
Toivottavasti tykkäätte kirjoutuksistani,
ja kiitos kun vaivaudutte arvostelemaan. *kiittää ja kumartaa* 
Ole kiltti ja äläkä lue vain ensimmäistä runoani, sukella vanhojenkin kirjoitusteni maailmaan, voit löytää niistäkin itsesi!
 

Kyllä minä lupaan muistaa sinut,
vaikka en juuri nyt halua ajatella
sinusta mitenkään kauniisti,
(et anna minulle siihen syytä..)

Kyllä minä lupaan ajatella
meidän kaikkia hyviä hetkiä lämmöllä,
vaikka juuri nyt en pysty siihen.

Voisin sanoa julmia sanoja,
puhua ilkeillä kielillä,

mutta sillon en olisi aikuinen.

Selite: 
yksi IHKU runo lisää sinusta, kuten nimitit :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa olla hyvin kiltti.
 

Käyttäjän kaikki runot