Pelkään

Runoilija PoemAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1991

Kiitos kun poikkesit sivuillani,
kaiken maailman kommentti on tervetullutta,
maan ja taivaan väliltä. :)
Toivottavasti tykkäätte kirjoutuksistani,
ja kiitos kun vaivaudutte arvostelemaan. *kiittää ja kumartaa* 
Ole kiltti ja äläkä lue vain ensimmäistä runoani, sukella vanhojenkin kirjoitusteni maailmaan, voit löytää niistäkin itsesi!
 

Kun kasvosi tulevat uniini, herään kuullen sinun hengityksesi, et kuitenkaan ole siinä, taas yksi mielikuvituksellinen yö enemmän. kun odotan sinua kotiin, siitähän on jo puoli vuotta kun sanoit tulevasi "kohta".. lumikin on jo ehtinyt sataa maahan, lehdetkin tippuneet puista, ja minusta tuntuu että olen maannut tässä, vuoteessamme jo kolmekin vuotta. Eikä se ole kaukanakaan, mutta sinä olet, kuulen joka ilta sinun askeleesi, kuulen kun sinä käännät avaimen lukossa, kuulen kuinka jätät kenkäsi eteiseen ja heität laukkusi olaltasi..

pelkään ettet sinä koskaan tulekaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisella on jonkinlaisia "pelkotiloja" elämänsä aikana.
 

Käyttäjän kaikki runot