Nimetön

Runoilija PoemAngel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1991

Kiitos kun poikkesit sivuillani,
kaiken maailman kommentti on tervetullutta,
maan ja taivaan väliltä. :)
Toivottavasti tykkäätte kirjoutuksistani,
ja kiitos kun vaivaudutte arvostelemaan. *kiittää ja kumartaa* 
Ole kiltti ja äläkä lue vain ensimmäistä runoani, sukella vanhojenkin kirjoitusteni maailmaan, voit löytää niistäkin itsesi!
 

Aika parantaa haavat.

Mutta kauanko joudun odottamaan?
Koska olen täysin ehjä taas,

koska opin luottamaan?

Aika parantaa haavat,
odotanko kymmenen vai kaksikymmentä vuotta?

Odotanko siihen asti kun kaikki on jo myöhäistä,
kun huomaan olevani yksin,
muilla perheet ja aivan kaikki valmiina.

Sellaista aikaa ei ole keksittykään että
se parantaisi ketään kokonaan.

Selite: 
Pitkästä aikaa runoutta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin realistisesti todettu jälleen.
 

Käyttäjän kaikki runot