Kuules

Runoilija Soulfood

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikään muu ei merkitse niin paljon kuin se mitä ei sanota.
Tunnustellaan jokaista hymyä, hymähdystä, katsetta
kulmakarvan kaaren muutos ja liike, siinä oli sana.
kieli hipaisee huulia, kuulen sanan.

Silmät harhailevat sinne tänne, tule tänne sanot.
Kädet löytävät ihon, sanoja tuhansia
miljoona sanaa ja tiedetään juuri mistä puhutaan!

mmm..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, sanattomia sanoja on aina vaikka kuinka paljon...mainio, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot