Huokaus

Runoilija Soulfood

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

iloisena olen tämän päivän elänyt
onnellisena siitä mitä tuleman saattaa pitää
kaikki tervetullutta
tunteet tulkaa
pelko tule
hyvinä ystävinä teidät nään
vihdoin ja viimein saan tämän kokea!
hyvä olla
opin
siis
elän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänviisas sanoma
pelko ja murheet ovat osa elämää, runossasi ne on osattu hyväksyä
ah syvä hyvänolon huokaus :)

Jotenkin keveä ja huojentava fiilis tässä. Pidän rakenteesta. :)

minulle ensimmäinen säe on koko huokaus

 

Käyttäjän kaikki runot