Odotus

Runoilija Soulfood

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oi kuinka kaipaankaan itseäni
sitä itseäni mitä en vielä ole ollut

ikävöidä jotain sellaista, mikä ajatuksieni syövereissä on kauan jo elänyt

minä en ole tämä tässä.

minä olen sitten
pian
ihan pian.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot