Viimein löysin

Runoilija lottemeri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei elämää ilman unelmia
 

Joku, joka yllättäen tuli vastaan,
joku, jota etsin ja löysin,
joku jota en ikinä antaisi pois.

Kohtasin sen vahingossa,
silti etsin pitkään.
Löysin, otin, sain,
enkä ikinä kadu sitä,
miten kauan aikaani se vei.

Selite: 
Löysin vanhasta vihosta, ni ajattelin laittaa^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot