Osaisinpa (minäkin) tehdä

Runoilija lottemeri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei elämää ilman unelmia
 

Osaisinpa (minäkin) tehdä
härkäsestä kärpäsen.
En eläisi mustan
ympäröimänä, pomppaisi
yhtekkiä sieltä korkealle
ruusuisiin pilviin.
Ei pilvet luistaisi altani
tiputtaen minut kovalle
kivilattialle ennenkuin
kerkeäisin ottaa kiinni,
jäädä tasapainoisesti
keskelle.
Puun latvaan,
katon harjalle, iloon ja
suruun yhtäaikaa. Kuten
sinäkin.

Selite: 
Näin haluaisin:) sinä osaat jo:/ Opeta minua!
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo on helevetin totta
"Osaisinpa (minäkin) tehdä
härkäsestä kärpäsen."
Itekin oon koittanu itestäni tehhä härkästä, mutta tuskan takan on :D .. Voisitko arvostella jotakin mun runoa myös, kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot