Nimetön

Runoilija lottemeri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei elämää ilman unelmia
 

Voi pien'ekkö sie tajjuu?

Jos mie oon surullinen
oot sieki
Kun sie oot ilkee mulle
tuut siekin surulliseks

Ekkö sie nää mite lähellä
meijä sydämet on
Jos sie miu sydänt kepukalla tökit
se siunki sydänt raaputtaa

E mie itteen sure
syystähän minoon surulline
Mut katohha ittees
suus oot sie ite kääntäny
rumasti alaspäi vääntäny

Voi pien' ku et tajjuu!

Selite: 
Tollasta sekamurretta. Lähinnä "ajatusten vapauttamis"-runo. Ei niinkää mikää hieno.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hieno ja murre antaa siihen oman säväyksensä!

aivan ihana murteiden sekasikiö pidin kovasti!!<3

aivan ihana murteiden sekasikiö pidin kovasti!!<3

Kertakaikkisen mahtava!

"Jos sie miu sydänt kepukalla tökit
se siunki sydänt raaputtaa"

Onneksi tämä oli kirjoitettu murteella, koska idea ei pääsisi kunnolla kirjakielessä esiin.

 

Käyttäjän kaikki runot