Muisto

Runoilija 5d4bf3a533e15f5d3e932fcfabf5ef89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2005
Viimeksi paikalla: 2.10.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki kaunis kuolee aikanaan.
 

Muistan sen päivän liian hyvin,
sen päivän kun mulle kerrottin että olit mennyt,
se koski.

Olin sun luonas kun sut saatettiin taivaaseen,
mut anna mulle anteeks ne väärät teot,
joita sua kohtaan tein.
En tarkoittanut sulle ikinä mitään pahaa,
tiedät sen, yritin vain parantaa sua,
välitin susta aivan liikaa, en voi sille mitään sillä välitän susta yhä.
Mut ole huoleti, pian oon luonasi ja me voimme olla taas yhdessä,
niin kuin ennenkin.

Selite: 
diipadaapa :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot