Viha

Runoilija Coracoideus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuota joo... Any color as you like, as long it's BLACK! ;D
 

Ulvokaa Sudet, ulvokaa kuuta.
Olkaa vihani, sillä enää en pelkää..
Muriskaa..
Raadelkaa..
Repikää viholliseni, juokaa heidän vertaan..
Te vihani olennot...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm...hyvin kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot