Routainen Helvetti

Runoilija Coracoideus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuota joo... Any color as you like, as long it's BLACK! ;D
 

Verse 1

Routainen Helvetti, jalkojeni alla. Nuoren immen sydämessä virtaa, syvän musta veri.
Tuonelan mailla synnyin, Helvetin syövereissä kasvoin. Musta varjo mieleeni laskee, sydän sisälläni palaa mustaksi!

Kerto 1

TUHKAA!
Silmistäni hieron, Routainen Helvetti, minun kotini!
SUOLAA!
Haavoihini hieron, Routainen Helvetti, minun elämäni!!

Verse 2

Manalan majoilla, tuo viha empinyt. Pimeydessä vaeltanut, ja vihan tuntenut. Elämä sisältäni haihtui, vain thjä kuori jäi. Tuo kuori on hauras kuin, vanhan huoran luu!

KERTO 2

TUHKAA!
Silmistäni hieron, Routainen Helvetti, minun kotini!
SUOLAA!
Haavoihini hieron, Routainen Helvetti, minun elämäni!!!!

Selite: 
tässä taas biisimme sanoituksia.. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

jepu.. :)
hyvät sanotukset.. miltäköhän biisi kuulostaisi ?

 

Käyttäjän kaikki runot