Ääretöntä

Runoilija OutoMinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2022 7:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Putosin korkealta,
kuun pinnalta
kolkkoa, tomua silmin kantamattomiin

Putosin alas
sinua vastapäätä,
aamiaispöytään, kahvinkeittimen porinaan
arkeen

Meidän ei tarvitse tehdä kuulentoja, tiedäthän
kun peiton alla sykkii punainen jättiläinen
ja viet minut aina vain korkeammalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiinalaiset ymmärtäisi tuon,(minäkin)

 

Käyttäjän kaikki runot