Nimetön

Runoilija OutoMinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2022 7:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Painat pääsi vatsalleni
kuuletko,
meren
ei se enää kuohu
rantahiekalle pyyhkimään jalanjälkiä,
unohtaakseen

Tyyni pinta
selvät, pitkät vanat
piirtyvät kohti ulappaa
- meidän matkamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot