Kerran unessa

Runoilija OutoMinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2022 7:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sormet seilaavat
karheaa ihoa, silottamatta

tässä ollaan kuin sumua
ei tunneta enää rajoja, pintoja
sanotaan kaikki sanomattakin,
enkä enää tiedä

kumpi meistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista..

Ilmeisesti tässä ollaan täydellisesti sulautuneina yksiin:)

nOH en mää tiedä tää o minusta sika hiton hyvä.

Kaunista.
Luot ihanaa tunnelmaa runossasi. Välittyy lukijalle aidosti.

mahtava. Lopetus kruunaa kaiken. :)

 

Käyttäjän kaikki runot