Kesytetty

Runoilija OutoMinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2022 7:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksy istui jo
aivan siinä kesän kyljessä
silloin kun opettelimme
toistemme kasvoja, liikkeitä

Minä säpsähdin kosketustasi
kuin kissa
joka on tuntenut nahoissaan
ihmiskäden voiman

tietämättä

voin taipua sinuun,
katkeamatta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin pitääkin, säilyttäen vartensa :) Z*

Todella upea!

Kauniita sanoja olet käyttänyt, voimakkaitakin. Pidin kokonaisuudesta.

todella hieno runo.. <3

 

Käyttäjän kaikki runot