Rakkaus Sinuun

Runoilija MissBrownstone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseensa samettiset,
kosketus vielä pehmeämpi.
Sydämet puhtaat kuin kulta,
siksi he toisilleen sopivat.
Luonnon kauniina luonnon keskellä,
kukoistaa heidän onnensa.
Suojaavat kädet ympärillä ja
lämpöinen aura pään päällä.

Sen autuuden keskellä ikuisessa
hetkessä, sydän täynnä
rakkautta sinuun.

Selite: 
Taas näitä kuviin suunniteltuja tekstejä..
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli kaunis ja koskettava. Pidin kovasti:)

 

Käyttäjän kaikki runot