Viha

Runoilija MissBrownstone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikella he mieleni pilaavat,
vaikka eivät sitä tarkoitakkaan.
Kätevä tieto ei turhaan paina mieltäni.
Johtuukohan vaatteistani vai maustani,
vai miksi eivät ovelleni koputtele.
Ehko olen itseni nolannut,
hyvin mahdollista.
Vihan ainakin olen kasvattanut
reiluun kokoon.

Tai sitten epäreiluun.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

niin se vaan menee.
pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot