Ikuinen hetki

Runoilija MissBrownstone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On kaipuu ikuinen,
hetkien hiljaisten.
Miten toisiimme
kietouduttiin ja
siinä rakastettiin.
Yöllä luettiin viestejä
ja päivisin katseita
vaihdettiin.

On sielus kaunein
koskaan ja
kaipuuni suurin.
Onneni menetin,
kun sinut päästin
menemään.
Takaisin lupasit tulla,
jos tarvitsisin.

Siis: Kiiruhda!
Tänne, ikuiseen hetkeen.
Ja ollaan

aivan

hiljaa.

Selite: 
Perustuu tositapahtumiin. Tässä runossa ei vahingoitettu kuin ihmisiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

"On sielus kaunein
koskaan ja
kaipuuni suurin."

erityisesti toi kohta teki muhun vaikutuksen. myös loppu on hieno, toi runo "sammuu" sillee asteittain.

ei tarvi tajuta, mut kiitos :)

Ihana runo, kauniisti kirjoitat rakkaudesta. :) Pidän.

Kaunista. Muuta en osaa sanoa nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot