Rakkaani

Runoilija MissBrownstone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli, se tuulee kovaa.
Hiukseni väärin laittaa,
tietäni vaikeuttaa.
Lentää sen mukana lehtiä,
kuolleita.

Ystäväni, he tänään tapasin.
Enemmän oli kuin ikävä
heitä.

Rakkaani, kaukana olet.
Katson taivaalle ja sua
aattelen, kumminkin seisot
saman taivaan alla.

Samaa ilmaa hengität.

Uusi aika koittaa,
niin olen monesti sanonut.
Jotain suurta tapahtuu.
Niin hyvää, kuin pahaakin.

Kunpa hyvällä ystävän pois
vaaroista auttaisi,
rakastan häntä niin paljon.

Paha minulle tapahtuu,
mutta kyllä minä kestän sen.

Rakkauden jälkeen kestää.

Selite: 
Hmph. Syksy, rakkaani ja Pink Floyd ja Bon Jovi inspiraationa. Noide kahe vika musiikki lähinnä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aww. Jotenkin suloista. Ihania kuvailuja. Ystävät ovat mahtavia, ja on kyllä runosikin. Tykkään todella paljon.

Kun luin kommenttejasi, tulin sanattoman iloiseksi. Muistan kun aiemmin kommentoit runojani. Ja haluan kiittää siitä, että luit niitä jälleen. Arvosteluillasi on minulle suuri merkitys. :)

Kaunis rakkausruno. Ensimmäinen kappale on aivan mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot