...

Runoilija kirppugirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen nuori nainen olen vaan.
 

Haluan olla kanssas kahdestaan.
Sinut tahdon nyt
luoksein vaan...

Tulisit jo takas vaan.
Kun luonain oot
on kaikki paljon parempaa..

Selite: 
lyhyt.. oli vaa ikävä.. tuli pakottava tarve rustata jtn..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot