Sä oot ihanin

Runoilija kirppugirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen nuori nainen olen vaan.
 

Sun kanssas illalla juttelin.
Nauroin.
Mietin, ketä nyt oikeesti rakastin..

"Ei, en sua."
ajattelin.
Mulla on toinen jota rakastin.
Tai siis niin väitin.
Mutta sydämessäin tiesin:
sä oot ihanin.

Vaik ethän sä musta välitä.
Pidät mua vaan sun ystävänä.

Mä nyt mietin..
Kuin saisin sut tajuumaan:
En muista välitä.
En kenestäkään ikinä,
niin kuin nyt sinusta..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno :) Itselläni samoja tuntemuksia ollut.

taidan tietää kenestä tää kertoo :)

 

Käyttäjän kaikki runot