Kaipaan..

Runoilija kirppugirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen nuori nainen olen vaan.
 

Joskus öisin mietin,
kaipaatko mua sittenkään..
Jos aika sinut viekin..
Jos jokin saa sut lähtemään..

Kaipaan sua kovin..
Menee sekaisin pää.
Kai minä sinulle sovin?
Pyydän vain: viereeni jää. <3

Selite: 
Kaipasin ihanaa miestä.. Luulin ettei se kaipaa mua..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot