tyhjä

Runoilija ServantOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2023 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen ahdistavien ja surullisten sopukoiden purkamista. Kirjoittaminen on se helpottava tekijä.
 

En jaksa esittää enää, en ole mitään.

En jaksa liikkua, en ole mitään.

En jaksa valehdella enää, en ole mitään.

Olen vain tyhjä kuori, ihminen ilman sielua, elävä kuollut.

Elämäni on tyhjä elokuvateatteri. Autioitunut talo.

Olen menettänyt paloni, olen menettänyt itseni.
En saa mistään enää kiinni.

Kuka mä olen? Mitä mä olen?

Miksi?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot