Nimetön

Runoilija ServantOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2023 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen ahdistavien ja surullisten sopukoiden purkamista. Kirjoittaminen on se helpottava tekijä.
 

Pyörin ympyrää, seison paikallani,
nojaan käsiini, hukun unelmiin.

Näyttö edessäni, kädet välittäjäni,
vihaan tätä ympyrää.

Miten tehdä ympyrästä neliö?
Miten hajottaa ainaisen saman kuvion.

Mä olen täynnä, tahdon pois, en pääse.

Sormet kahledittuna, pelko ulkopuolisesta.

Repikää joku mut täältä pois.

Mulla ei ole voimia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot