Rakkauden sairas myrkky

Runoilija ServantOfDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2023 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen ahdistavien ja surullisten sopukoiden purkamista. Kirjoittaminen on se helpottava tekijä.
 

Mä olen uponnut, myrkkyihin hukkunut,
hapot polttaa sisältää, sydän palaa, käpristyy pois.

Sitä on sairas rakaus, joka ei koskaan kannattanut.
Sitä on sairaan kaunis illuusio, joka saa vastapuolen oksentaan sammakoita, repimään rinnan auki,
ojentamaan verisin käsin paskaisen, rikotun sydämmen.

Se saa oksentaan mustaa mönjää ulos.
Sitä on sairas, pettävä rakkaus.
Sitä on rakkaus puhtaimillaan, valheita.
Likaista, sairasta, rumaa illuusiota.

Sitä se on.

Kivualiasta, tappavaa.

Sitä se on, sitä se on.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tummasävytteinen ja dramaattinen runo. Hienoa!
 

Käyttäjän kaikki runot