Syksyn pehmeyttä

Runoilija Tahira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänä aamuna heräsin
kurkistin verhojen raosta ulos

minulle tuttu näkymä ikkunasta
oli vieras ja tuntematon

utu leijui kadulla kerrostalojen välissä
pehmentäen maiseman ääriviivat

värikäs syksyinen maisema
näytti harmaalta sumun läpi

heitin mielessäni hyvästit kallioille
siellä kesällä hyviä hetkiä vietimme

syksyn tullen vielä lämöisen viltin päällä
kynttilän valaistessa pimeää yötä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tahira Syntymätön 1.12.2012 1 Runo
Tahira Menetyksiä 25.11.2012 0 Runo
Tahira Vanha suola 1.2.2012 2 Runo
Tahira Syksyn pehmeyttä 23.10.2011 0 Runo
Tahira Narsisti 23.10.2011 3 Runo
Tahira Uuden alku 23.10.2011 1 Runo
Tahira Odotuksen aika 15.10.2011 2 Runo
Tahira Uskonasia 15.10.2011 1 Runo
Tahira Kipeä sydän 18.7.2011 0 Runo
Tahira Sää 18.4.2011 1 Runo