Menetyksiä

Runoilija Tahira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ota minusta kiinni kun on paha olla
halaa ja rutista lämpimästi
niin olo voi helpottaa
antaa surulinnun mennä menojaan
lentää kauas pois

mutta jos kylmä olet ja sydämetön
miten voit rakastaa
vaikka suusi sanoja toistaa
olet minulle tärkeä
ja kanssasi on ihanaa

ota minusta lujaa kiinni
anna kipuni mennä menojaan
henkinen särky suurempi on
itken vain kun musiikki soi
sanat kurkkua kuristaa

elämä ottaa, elämä antaa
odotan mitä se antaisi, kun paljon ottanut on
vai antaako se jotain naapuriin
ja minulta ottaa pois
voitko halata ja rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tahira Syntymätön 1.12.2012 1 Runo
Tahira Menetyksiä 25.11.2012 0 Runo
Tahira Vanha suola 1.2.2012 2 Runo
Tahira Syksyn pehmeyttä 23.10.2011 0 Runo
Tahira Narsisti 23.10.2011 3 Runo
Tahira Uuden alku 23.10.2011 1 Runo
Tahira Odotuksen aika 15.10.2011 2 Runo
Tahira Uskonasia 15.10.2011 1 Runo
Tahira Kipeä sydän 18.7.2011 0 Runo
Tahira Sää 18.4.2011 1 Runo