Narsisti

Runoilija Tahira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

naamion takaa
puhut minulle
valheita esität totuuksina
kaunistelet kaiken

silmiin katsot
kuin muutkin ihmiset
näytät hyvältä
petollinen

ilmeetön naamiosi kasvoilla
itsekäs macho-mies
et tunne katumusta
piru näkymättömänä olkapäälläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi varjele, mikä runo!
Olisi herkullinen tilaisuus kirjottaa tähän kohtaan nimiä, kiusaus on kova mutta voitettu.
Erinomaisen hyvin rakennettu aidon oloisesti narsistin ominaisuuksista.
Voimia kaikille runon kirjoittajan lisäksi.
Olisimmepa kaikki suojassa kyseiseltä ihmistyypiltä jatkossa.

naulan kantaan. kiitos tästä lukukokemuksesta, onnistut luomaan kuvan narsistista aivan oikeanlaiseksi.

Nämä ihmiset on kauheita, en pidä heistä,
ne ovat suolapatsaita, kovia, muka
täydellisyydentavoittelijoita, niissä on se
jokin mistä voi myös tulla riippuvaiseksi,
eikä sitten osaa päästää irti, vaikka kuinka
tällaista ihmistä rakastaisi. Tämä runo sai
muistamaan aikoja tällaisen ihmisen takia,
helppo runoosi on samaistua, joka on elännyt
sellaisen ihmisen kanssa, tai on ees ystävä.

Tästä pidin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tahira Syntymätön 1.12.2012 1 Runo
Tahira Menetyksiä 25.11.2012 0 Runo
Tahira Vanha suola 1.2.2012 2 Runo
Tahira Syksyn pehmeyttä 23.10.2011 0 Runo
Tahira Narsisti 23.10.2011 3 Runo
Tahira Uuden alku 23.10.2011 1 Runo
Tahira Odotuksen aika 15.10.2011 2 Runo
Tahira Uskonasia 15.10.2011 1 Runo
Tahira Kipeä sydän 18.7.2011 0 Runo
Tahira Sää 18.4.2011 1 Runo