Uskonasia

Runoilija Tahira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun yön samettinen pimeys
suutelee ensimmäistä valonsädettä
minä hulluuden rajamailla kuljen

en tiedä mikä on totta, mikä tarua

kuka teki mitä
ja kenen kanssa

onko pohjolan valtakunta korruptoitunut
vai uskoako tutkimustuloksia

lentääkö lehmät
kannattaako maitoa juoda

olitko se sinä
vai joku muu

oliko minua enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä niin.Aina ei tiedä,missä menee toden ja tarun raja.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tahira Syntymätön 1.12.2012 1 Runo
Tahira Menetyksiä 25.11.2012 0 Runo
Tahira Vanha suola 1.2.2012 2 Runo
Tahira Syksyn pehmeyttä 23.10.2011 0 Runo
Tahira Narsisti 23.10.2011 3 Runo
Tahira Uuden alku 23.10.2011 1 Runo
Tahira Odotuksen aika 15.10.2011 2 Runo
Tahira Uskonasia 15.10.2011 1 Runo
Tahira Kipeä sydän 18.7.2011 0 Runo
Tahira Sää 18.4.2011 1 Runo