Nimetön

Runoilija Kafka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä vain,nainen,joka haluaa saada rehellistä ja suoraa palautetta runoistani! :)
 

Ei elämä ole enempää tai vähempää kuin lentämistä.
Aika lentää,päivät lentävät,kuukaudet.

ohi,yli,taakse

Vain harvoin pystyy palaamaan menneeseen,
muistamaan sanoja tai tunteita

sellaisena kuin ne todellisena olivat,elivät,saivat hahmon.

Tunnistan vielä kasvoni peilistä,silmät,muodon...vain katseeni ei ole minun.
Ei vielä.

Tutkiskelen vierasta ilmettä,silmien väriä,
menneisyyttä,jota en halua nähdä.
Silmäni,sielun peilit,niinhän sanotaan.

Mutta minä odotan,koska aika lentää.

ohi,yli,taakse

ohi,yli,taakse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kafka Nimetön 27.8.2007 2 Runo
Kafka Nimetön 11.6.2006 0 Runo
Kafka Nimetön 11.6.2006 3 Runo
Kafka Risteys 10.4.2006 1 Runo
Kafka Nimetön 16.10.2005 1 Runo
Kafka Surrealistinen rakkaustarina 1.2.2005 2 Runo
Kafka Virttyneet puolisot 1.2.2005 3 Runo
Kafka Nimetön 1.2.2005 0 Runo
Kafka Sisko 31.1.2005 1 Runo
Kafka Kuvitelma 31.1.2005 1 Runo