Nimetön

Runoilija Kafka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä vain,nainen,joka haluaa saada rehellistä ja suoraa palautetta runoistani! :)
 

näen outoja paikkoja ikkunoistani
missään ei tunnu kodilta

minä yritin,Luojani,kuinka yritin

etsin, nojauduin lopulta siihen joka tuli vastaan

sattumanvaraista.

tahti muuttuu nopeammaksi,mitä enemmän etsii

kävin rikkinäisissä huoneissa,savuisista nurkista kylmiin eteisiin.

vaatteet,onko kaikki mukana,aurinkolasit päähän ettei turvonneiden silmien tuska näy,ovi hiljaa auki ja loksahdus kiinni,portaat alas,käytävässä tuoksuu vanha talo,puristan laukkua sylissä.

kun olin kuusitoista,lainasin villapaitaa ja juoksin pois.
pahinta oli mennä takaisin,jättää paita portaille ja juosta uudelleen pois.
hän ei tainnut olla kotona,en katsonut taakseni.en koskaan tee niin.

helpompi on unohtaa,kuin kirjoittaa tapahtunut mieleni peiliin.

sattumanvaraista.

puristan laukkua sylissä,ovi hiljaa auki,
loksahdus kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno runo! kuvaava ja hyvin kirjoitettu kokonaisuus. tykkäsin.

Koskettava ja mieltä riipaiseva. Hyvää syntymäpäivää. :)

Taidokas ja pohdiskeleva runo elämän ja itsensä etsimisestä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kafka Nimetön 27.8.2007 2 Runo
Kafka Nimetön 11.6.2006 0 Runo
Kafka Nimetön 11.6.2006 3 Runo
Kafka Risteys 10.4.2006 1 Runo
Kafka Nimetön 16.10.2005 1 Runo
Kafka Surrealistinen rakkaustarina 1.2.2005 2 Runo
Kafka Virttyneet puolisot 1.2.2005 3 Runo
Kafka Nimetön 1.2.2005 0 Runo
Kafka Sisko 31.1.2005 1 Runo
Kafka Kuvitelma 31.1.2005 1 Runo