Olethan siinä

Runoilija Petunia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka siihen hetkeen
ei keksi sanoja
kun suru on suurin
ei sillä ole väliä

Sillä ei ole väliä
mitä sanot
tai
mitä teet
vaan sillä
että olet paikalla
kun sinua tarvitaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta ja yksinkertaisesti ilmaistu vaikeasta asiasta. Onnistunut, pidin lopetusta erityisen hyvänä.

 

Käyttäjän kaikki runot