Kaipuun kaipaus

Runoilija Petunia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä
saanko kaivata
näin paljon,
mutta kaipaan
silti

Kuka minua
kieltämään,
kai
saan kaivata
mitä haluan,
ketä haluan,
milloin haluan

Mitä sillä
saavutan?
En kai mitään

Kai vain
toivon,
että minuakin
kaivattaisiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti olet osannut pukea sanoiksin tuon tunteen! Itseltä kun se ei ole vielä onnistunut:) niin hyvä runo, tykkään!

oi.. osuit niin juuri tämän hetken tunnelmaan, että melkein sattuu.
Kiitoksia.

 

Käyttäjän kaikki runot