Vahva/Heikko

Runoilija Petunia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minua on
satutettu
tuhannella tavalla,
mutta en itke
en kyyneliä mä vuodata

Tahdon olla
vahva,
vaikka palasina
minut voisi kerätä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot