Aina Uudelleen

Runoilija Petunia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken hetken,
itken päivän,
itken kuukauden
sitten
ei enää,
enää en jaksa

Nousen maasta
ja
kokoan itseni

pyyhin
liat vaatteistani
ja
huuhtelen kasvot

katson peiliin

ja
jälleen kerran
olen taas
valmis kohtaamaan
maailman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot