Nimetön

Runoilija porcupine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä et tunne. Sinä et näe.
Kosket. Katsot ja kerrot.
Sinä et näytä. Minua pelottaa.
Tahdon tietää. Nukahdan.
Lähden kotiin ja tulen takaisin.
Otat kädestä.
Luulen,että näet. Sinua pelottaa.
Minä olen epävarma.
Nukahdat. Lähden kotiin.
Tulen takaisin. Pidät sylissä.
Hymyilet.
Tiedän,että tunnet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot